Vår nye VA- mann er på plass i Harstad

Vår VA- mann i Harstad, Lasse Marthinussen er nå på plass. VA i Nord- Norge har vært og er et viktig satsningsområde for Heidenreich. Mange uttaler at VA i Nord er mulighetenes marked. Vi har en positiv utvikling i vårt salg i dette området, og vi ser at tallene både fra MEF og Prognosesenteret vedr. anleggsinvesteringer de neste3 årene viser store muligheter for Heidenreich.

 

Vi har i dag avdelinger i Bodø, Narvik, Svolvær, Finnsnes, Alta og Tromsø. Men med et stort omland,  med gode muligheter for økt salg og økte markedsandeler så er vi svært fornøyd med å kunne tilby bedre oppfølging av våre kunder i Harstad-området.

Lasse Marthinussen er vår nye Uteselger VA, og vil jobbe hjemmefra i Harstad- distriktet. Han er 36 år, og har fartstid både fra sportsbransjen og som VA- selger hos en av våre konkurrenter.  Lasse er motivert for denne spennende utfordringen og mener det er på høy tid at Heidenreich kommer på plass i Harstad.

Vi har pratet med en svært motivert og engasjert Lasse om hvilke tanker han gjør seg rundt mulighetene som ligger i Harstad området.

 

Stor prosjekter på gang i Harstad området
Lasse nevner at vi er allerede i gang med leveringer på prosjekter i Harstad området, og Heidenreich har spennende muligheter på prosjekter som vi vet skal igangsettes. Det er bl.a satt av 18 milliarder i langtidsplanen fra 2019 til veiutbygging i forbindelse med E-10, det blir ny kampflyplass på Evenes, Utbygging Harstad sentrum samt utbygging av område for Aqua og Industri. Dette og flere andre prosjekter gleder Lasse seg til å jobbe videre med. Som Lasse sier her er det bare muligheter!

 

Hvordan tror du hverdagen vil være?
Lasse sier det blir en allsidig hverdag, mest på veien for å besøke kunder og følge opp anlegg i kommunene Harstad, Bjarkøy, Kvæfjord, Tjeldsund, Evenes, Skånland, Ibestad, Sortland, Gratangen, Andøy, Bø og Myre. Viktige arbeidsoppgaver er å sørge for anbuds/ tilbudsberegning, anbudsbefaring, følge opp anlegg under levering, varelevering og mottakskontroll. Som for salg i resten av Heidenreich så ligger alltid fornøyde kunder til grunn og det krever personlig engasjement. Og personlig engasjement hevder Lasse at han er full av.

 

 

 

Lasse Marthinussen, vår VA- mann i Harstad

 

 

Som nyansatt i Heidenreich hvorfor mener du at våre kunder skal velge Heidenreich som leverandør og samarbeidspartner?
Dette er et området med over 50 000 innbyggere, og muligheten er store. Vi har allerede god dialog med store aktører og vi er som nevnt allerede i gang med leveringer til flere VA- prosjekter. Kundene våre har oppdragene, og de trenger varer. Vi i Heidenreich har både varene, logistikken og prisene. Dette kombinert med god oppfølging, levering og profesjonell bistand fra min side,  så ligger alt til rette for godt og nyttig samarbeide for alle parter.
Lasse avslutter med at jeg er i alle fall topp motivert og gleder meg til å komme i gang – og husk at mitt mobilnummer er 906 73 112.


Med en slik entusiasme som Lasse viser så føler vi at oppfølging av våre kunder blir godt ivaretatt.

Sentralbord hverdager 0700 - 1600