Mindre stress med langåpent

Artikkel fra Rørfag 08/18 tekst og foto: Georg Martinsen Kunden stresser mindre og slipper å bekymre seg når de står i kø i fredagsrushet. Heidenreich Nyborg er fornøyde med utvidede åpningstider.

Den eneste som ikke er fornøyd er han som må arbeide utover ettermiddagen, fleiper de ansatte i butikken på Nyborg.

 

Nye verktøyreoler og nye åpningstider - Trude Hjartholm og Ernst Viggo Kristensen har mer å tilby kundene

 

Likt om morgenen

- det er en stor fordel for kundene at vi har utvidet våre åpningstider. Sånn som det var tidligere, da vi stengte fire, ringte de gjerne inn her ti å fire og sa at "det er ikke sikkert jeg når det - kan du ikke finne frem varene eller holde åpent litt til; jeg må gjøre dette i helgen", forteller Arne Berge Hansen.

 

Han er morgenskiftet. Når grossisten åpner dørene for kundene klokken seks., er det han som er klar til å ta imot. I praksis betyr det ikke så stor endring.

- Det er noen som kommer halv sju og sånn, men ikke så mange. De som kom før åpningstiden tidligere, da vi åpnet sju, de fikk varene sine uansett. Det var jo folk her, og så kunne jeg gå gjennom ordrene da jeg kom på jobb til sju, forteller han.

 

Mindre ettermiddagsstress

Et par timer ekstra om ettermiddagen betyr mer. Det er ikke storinnrykk da, heller, men det er viktige timer for dem som kommer innom.

- Særlig på fredagene er det gjerne kø her i Åsane. Nå slipper de å stå i kø og være redde for at de ikke rekker oss. Trafikken i butikken ser vi at øker, forteller Hansen.

 

Selger mer

Siden Heidenreich Nyborg utvidet åpningstidene, kan han fortelle om stigning i omsetningen. Hvor mye av den som er etter fire, det kan han ikke si eksakt.

- Som oftest er det de samme kundene som kommer om ettermiddagen, men nå har de har de ikke det samme jaget lenger, sier ha, og håper det er nok til å holde åpent til seks.

- Samfunnet er blitt sånn. Du må tilby bedre og bedre service. På de ansatte blir det like mange timer uansett. Vi har fire ansatte på lageret og i butikken, forteller Arne Berge Hansen.

Sentralbord hverdager 0700 - 1600