Kontakt

Heidenreich ekspanderer og åpner nye butikker

Heidenreich ekspanderer og åpner nye butikker

Heidenreich åpner snart butikk nr. 3 i Bergen og denne strategiske utvidelsen markerer et viktig skritt for selskapet i å møte utfordringene i et marked i nedgang, med mål om å være godt posisjonert for en vekstfase som vi vet vil komme. I denne nye butikken satser vi på rørleggerne, og lover festemning i hverdagen ved å ha et bredt og spennende sortiment som dekker hverdagens behov.

Siden etableringen av den første butikken i Bergen, har Heidenreich blitt anerkjent for sin høye kvalitet, varierte produktutvalg og engasjement for kundetilfredshet. Med åpningen av vår tredje butikk, som kommer til å være lokalisert på Nesttun i Bergen, beviser Heidenreich sitt engasjement for å betjene det lokale markedet og skape arbeidsplasser i lokalsamfunnet. – Vi er veldig fornøyde med å kunne åpne vår tredje butikk i Bergen. Dette er en viktig by for oss, og vi ser et stort potensial for vekst i markedet, sier Bjørn Moen, administrerende direktør i Heidenreich.

 

 

En strategisk satsning i en utfordrende tid

Å utvide virksomheten i et marked som er preget av nedgang, kan virke risikabelt for noen, men Heidenreich har troen på at dette er rett tidspunkt for å styrke sin posisjon. Markedet vil snu, og Heidenreich ønsker å være i forkant når veksten inntreffer.

 

Bjørn Moen, Adm.Direktør i Heidenreich AS

 

"Å se fremover og gripe muligheter har vi alltid vært opptatt av, samtidig å ta smarte strategiske beslutninger for å imøtekomme endrede markedsforhold," sier Bjørn Moen, administrerende direktør i Heidenreich. "Åpningen av vår tredje butikk i Bergen er et bevis på vår tro på potensialet i dette området og vårt engasjement for å betjene våre kunder best mulig."

 

 

Heidenreich planlegger vekst og ekspansjon flere steder i Norge

 

I tillegg til å åpne ny butikk i Bergen, så åpner vi også ny butikk i Moss i november. Disse veksttiltakene representerer en viktig milepæl i selskapets ekspansjonsstrategi og understreker vår tro på fremtiden.

 

 

 

Valget av Nesttun i Bergen

Slåtthaugvegen 17 på Nesttun er klar for oppussing for Heidenreich in nye butikk

 

Heidenreichs Distriktssjef i Bergen, Frode Vikebø uttaler;  «etter grundige undersøkelser og leting etter det ideelle lokalet i flere år, har vi endelig funnet det perfekte stedet for vår tredje butikk i Bergen. Butikken blir lokalisert i Slåtthaugvegen 17, 5222 Nesttun. Dette området er nøye valgt på grunn av sin tilgjengelighet for kunder og potensiale for vekst».

 

 

Vi åpner i Nesttun 29. januar 2024

 

Etter en omfattende oppussing og tilpasning til Heidenreichs standarder, vil butikken på Nesttun åpne dørene sine den 29. januar 2024. Dette blir en spennende anledning for kunder i området til å oppleve Heidenreichs førsteklasses tjenester og produkter.

 

Effektivt og enkelt