VIGOUR baderomserie lanseres hos HEIDENREICH

Nå lanserer vi en spennende nyhet i alle våre butikker - VIGOUR baderomserie.

Heidenreich vil gjerne styrke rørleggerens posisjon som fagmann og kunnskapskilde for norske forbrukere. Vi tror dette er svært viktig, både for faget og for sikkerheten. 

Når vi nå har fått eneretten på VIGOUR baderomserie til Norge, så vil vi kun selge denne gjennom rørleggere. For oss er det viktig å kunne tilby et baderomsortiment som forbruker ikke finner på netthandelssteder, DIY-markedet eller som parallellimport fra andre markeder.

VIGOUR er tysk, og en av Europas største produsenter innen produkter til baderommet, armaturer, porselen, baderomsmøbler og tilbehør. Hele den omfattende kolleksjonen produseres innenfor EU og leveres med lange garantier. 

VIGOUR er tildelt en rekke designpriser. Heidenreich blir norsk eneleverandør og vi er sikre på at VIGOUR blir et godt tilleggssortiment for norske rørleggere. Fortsatt vil vi satse bredt på ledende kvalitetsmerker innenfor armaturer, porselen og baderomsmøbler, og vi ser fram til et givende samarbeid i årene som kommer. Jo bedre utvalg vi kan tilby rørleggeren, jo mer interessant blir rørleggeren som forhandler. Til glede for bransjen og ikke minst for forbrukere i Norge.

Innen VIGOUR sortimentet finner du servanter, veggskåler, møbler, servantbatterier, dusjbatterier, termostatbattrier, innbyggningsprodukter og tilbehør til baderommet. Alt slik at du kan skape et komplett-baderom. For nærmere informasjon ta kontakt med en av våre avdelinger. Mer informasjon om VIGOUR finner du også på vigour.no

 

 

Sentralbord hverdager 0700 - 1600