Velkommen til vår nye butikk på Finnsnes

Mandag 02.09.2019 var en stor dag for oss i Heidenreich, for da åpnet vi vår nye butikk i et helt nytt bygg på Finnsnes.

Vi satser så absolutt videre i Finnsnes, og vi har flyttet  fra 480 kvadratmeter til 900 kvadratmeter i det splitter nye næringsbygget som er bygget i Olderhamna.

Vi har vært på Finnsnes siden 2012, og det har vært en kjempefin utvikling for oss her. Derfor velger vi å satse videre i Midt-Troms, sier distriktssjef Karin Eilertsen i Heidenreich Troms og Finnmark.

 

– Vi har fått et betydelig større lokale, og med det skal hverdagen til kundene våre bli enklere. Masse nye varer er på plass i den nyåpnede butikker og vi tilbyr et vesentlig utvidet varesortimentet. Vi har plass til mer, og  kundene slipper å vente på at vi må bestille inn fra lager. Med dette kan vi yte en betydelig bedre service

Med de nye lokalene har vi også fått et betydelig større utelager på Finnsnes, som gjør at vi har større plass til sesongvarer.

 

For å komme i mål til åpningsdagen så må vi skryte av våre ansatte. De har lagt ned en formidabel innsats over lengre tid, og uten de så hadde vi heller ikke vært klare til åpningsdagen 02.09.2019.

 

Velkommen til våre nye butikk i Sjøgata 35 på Finnsnes. Du finner oss i samme bygg som bl.a Jysk.

 

 

 

 

Sentralbord hverdager 0800 - 1500