Velkommen til vår nye butikk i Trondheim - Heidenreich Sluppen

Vi er svært stolt over å ønske deg velkommen til vår nye butikk i Trondheim; Heidenreich Sluppen.

Etter en imponerende og iherdig innsats av vår Distriktssjef Leif Wangen og hans team i Trondheim så åpnet vår nye butikk i Trondheim dørene tirsdag 23 april kl. 06.00.

Med denne butikken har vi fått en beliggenhet midt i hovedfartsåren inn og ut av Trondheim. Vi kan samtidig tilby et utvidet sortiment sammenlignet med det vi tidligere har hatt i Trondheim.

 

Den nye avdelingen består av ca. 4000 kvm, hvorav hele 3000 kvm er butikk. Her kan vi tilby ca. 10 000 ulike produkter for henting.

 

 

 

Heidenreich har en lang og ærverdig historie i Trondheim

Vår historie startet helt tilbake til 1964 med etableringen av Trondheim Rør, og etter en omstrukturering i 1988 fremsto AS Heidenreich og Trondheim Rør AS, og fra 2001 så går Trondheim Rør innunder Heidenreich- navnet.

 

Heidenreich Tunga og Heidenreich Fossegrenda er flyttet til Heidenreich Sluppen.

Vår hoved butikk og avdeling i Trondheim har vært lokalisert på Tunga helt siden 1964. Det er store volum av varer som har gått inn og ut av portene der i alle disse årene, og om veggene kunne fortelle så er det mange gode historier og mye latter innenfor veggene.

 

Vår nye butikk og avdeling i Trondheim ligger et kort steinkast fra vår tidligere butikk Heidenreich Fossegrenda.

 Vi er svært stolt over at vi nå har fått samlet Heidenreich Tunga og Fossegrenda i en ny og spennende butikk på Sluppen. For våre kunder så kan vi yte en enda bedre service og vise et enda bredere varesortiment.

 

Mange spennende ting på gang hos Heidenreich Sluppen

Det er ikke bare et større og bredere sortiment vi kan gi kundene våre på den nye avdelingen.

 Heidenreich er miljøfyrtårnsbedrift, og i Trondheim kan vi nå ekspresslevere varer med Norges første El- Crafter varebil. Dette er et tilbud som også sparer tid for våre kunder og ikke minst så ivaretar vi miljøfokus i forbindelse med selve transporten.

 

På Sluppen har vi et bedre og nytt tilbud i form av vår egen cafe – Cafe Arena. Her kan vi tilby god og rimelig mat, både til de som er i farten og til de som har tid til å sette seg ned.

 

Vi jobber også med å få på plass Studio Arena. Dette vil være et tilbud hvor våre kunder kan booke showrommet og ha med seg sine kunder og vise produktløsninger digitalt.

 

Vi gleder oss til å vise alle våre kunder i Trondheim vår fantastiske nye butikk.

 

Vi gleder oss til å ta deg imot og håper du finner veien til oss i Sluppenvegen 14.

Telefonnnummeret vårt er det samme som før -  73 89 18 00

 

Velkommen til Heidenreich Sluppen.

Sentralbord hverdager 0700 - 1600