Vi hjelper deg å velge riktig varmepumpe

VVS ingeniør Ulf Mostervik er vår ekspert på prosjektering av varmepumper. Ulf har mer enn 20 års erfaring og hjelper våre rørleggere med å velge riktig pumpe og tilrettelegger for problemfri montasje og oppstart. Kanskje kan han også kan hjelpe deg neste gang du skal installere varmepumpe?

- Det viktige er at kunden, som skal bruke anlegget, får det som passer best til boligen og blir fornøyd med hvordan løsningen virker til daglig, sier Ulf når vi spør om hva han legger vekt på ved valg av varmepumpe. – Hos Heidenreich vil vi hjelpe rørleggeren til å gi de beste anbefalingene. Dette handler jo også om rørleggerens omdømme. Alle trenger fornøyde kunder. Jo bedre løsninger vi kan tilby, jo flere velger å samarbeide med oss. Det er bra for klima, bra for oss og viktig for våre rørleggerkunder.

Råd, hjelp og tegninger

Varmepumper kan virke som et komplisert område med mange modeller og varianter. Noen rørleggere vegrer seg kanskje for å montere varmepumper, og går glipp av verdifull omsetning fordi de føler det er mye å sette seg inn i.  – De skal vite at vi gjerne hjelper, sier Ulf Mostervik. – Vi arrangerer kurs i samarbeid med våre leverandører og vi hjelper gjerne rørleggeren med prosjektering og arbeidstegninger for at det hele skal gå så enkelt som mulig.

Hva skal til?

Forarbeid er viktig for å finne den riktige varmepumpen. Det handler om standard på bygget, isolasjonsevne, antall bad, beboere  og areal. – Får vi disse opplysningene, så kan vi beregne varmebehovet og foreslå riktig løsning, luft-vann eller væske-vann, og beregne riktig størrelse på pumpen. Samtidig beregner vi  også behovet for rør, isolasjon, armatur og ventiler. 

Be om hjelp

Det er med varmepumper som med alt annet, de første er de vanskeligste. Nøl derfor ikke med å ta kontakt, så hjelper vi deg i gang. Hendvend deg til din kontaktperson i Heidenreich. Kontakt oss her

Sentralbord hverdager 0800 - 1500