Vi innfører småordretillegg

Fra 01.05.2019 innfører vi et småordretillegg på kr 250,- for alle ordre under kr. 1000,- Ordretillegget slipper du selvsagt om ordren din er på over kr 1000,- eller om du handler i en av våre butikker.

En større ordre i stedet for mange små ordre gir gevinster
– både for deg som kunde og oss som 
leverandør.

Mange små ordre er ressurskrevende sammenlignet med en større ordre. Ved å samle småordre til en større ordre, så får du som kunde færre bestillinger, færre fakturaer, færre leveranser og færre leveringstidspunkt. I dag er ca 30% av våre distribusjonsordrer på under kr. 1000,- og håndterings- og transportkostnaden på disse småordrene, er ofte større enn verdien på ordren. Å samle i større ordrer er effektivt for deg som kunde, for oss som leverandør – og for miljøet.

 

Heidenreich er miljøfyrtårnsbedrift!

Vi tenker miljø og effektivisering i hverdagen, og om vi sammen kan redusere både mengden emballasje og samle flere produkter på en levering, så gjør vi alle en felles innsats for miljøet! Vi reduserer utslipp i forbindelse med transport og vi sparer miljøet for emballasje. Det er kanskje lett å tenke at dette har ingen effekt på miljøet, men alt vi kan gjøre gir resultater for miljøet – og vi kan alle gjøre litt hver for oss, slik at det får en større effekt sammen.

 

Endringen innføres fra 01.05.2019

Fra 1. mai innfører vi kr 250,- i småordretillegg, dersom du legger inn en ordre på under kr 1000,- Endringen vil også fremkomme i våre salgs- og leveringsbetingelser. NB! Småordretillegget gjelder ikke om du legger inn ordre på over kr. 1000,- eller handler dine varer over disk i en av våre butikker.

 

Vi håper du ser gevinsten i dette, og at målet vårt er å belaste færrest mulig for ordretillegget, ved å få flest mulig til å legge en større ordre i stedet for mange små. Sammen sparer vi tid, kostnader og miljøet – samtidig som vi alle blir mer effektive sammen.

Sentralbord hverdager 0800 - 1500