Nye innovative detaljer - Porsgrund Showerama 10-5 dusjkabinett

Høykvalitets dusjkabinett med moderne profiler og smarte funksjoner for å gjøre det enkelt å montere, justere, bruke og rengjøre. En sikker base og en solid dørkonstruksjon kjennetegner kvalitet for dette dusjkabinettet.

PORSGRUND Showerama 10-5 dusjkabinett - et godt valg for alle

Showerama 10-5 dusjkabinett har nye innovative detaljer for å gjøre badet mer elegant og funksjonelt. Takdusjen kommer med et stort dusjhode, slik at man kan synge i «regnet». Hånddusjen kan justeres enkelt til egen høyde – eller til barnas. Det integrerte blandebatteriet er enkelt å betjene, selv med såpete og våte hender. En moderne og stor dusjhylle med god plass til alle produkter og man kan tilpasse høyden etter behov. Den moderne og firkantede modellen gir mer plass inni dusjen og har en komfortabel bred åpning. Dusjkabinettet er utviklet med tanke på enkel rengjøring. Ingen bruk av silikon, glatte flater, færrest mulig skjøter og skruehull. Rengjøringsvennlig hårsil. Hjul under dusjkaret slik at det kan dras frem for å rengjøre bak. Ingen frontpanel som må løsnes for å rengjøre.

Den nye serien med dusjkabinetter finnes i to modeller. En med plassbesparende pentagonal form og en i moderne firkantet design. Den pentagonale modellen fås i både luksuriøs Comfort modell og en Classic modell med basisfunksjoner. Det er også valgmuligheter mellom hvite profiler eller aluminiumsprofiler, samt om hele dusjen skal ha klart glass eller en kombinasjon av klart glass foran og frostet på baksiden til alle modellene.

Comfort modellen i både pentagonal og firkantet form leveres komplett med dusjkar i kunstmarmor, integrert blandebatteri, dusjsett med takdusj og regulerbar hånddusj og integrert hylle i plexiglass. Høyde 2,15 m. Dette er et dusjkabinett med suveren kvalitet og smart design.

Se porsgrundbad.no for mer informasjon og kolleksjoner.

Her er bilder og link til video på showerama som viser hvordan den skal monteres.

https://www.youtube.com/watch?v=RWY52zp1NIw

Sentralbord hverdager 0800 - 1500