Optimismen tilbake i Haugesund

Etter noen tøffe år i forbindelse med oljekrisen, ser markedet i og rundt Haugesund nå det berømmelige lyset i enden av tunnelen. For Heidenreichs del har dette i første rekke resultert i to spennende prosjekter i regi av GK, samt en stor omsetningsøkning i servicesentret!

Det er en meget fornøyd butikkleder Aina Hagenberg som introduserer oss til de positive nyhetene fra Haugesund. Aina startet i Heidenreich sist sommer, og har allerede rukket å gjøre en del grep.

-Vi har pusset opp og gjort om butikken; disse forandringene har begynt å gi gode resultater. Det virker som om folk virkelig har begynt å handle igjen! Det har selvfølgelig hjulpet at optimismen er tilbake her i distriktet, men jeg er stolt av hva vi har fått til med servicesentret. Og i og med at jeg har over 10 års bransjeerfaring, først og fremst fra kundesiden, stiller jeg med et godt kontaktnett som også kommer Heidenreich til gode, sier en entusiastisk Aina Hagenberg.    

To prosjekter med GK

I tillegg til positiv utvikling i servicesentret har avdelingen i Haugesund også blitt valgt som leverandør av GK på to store prosjekter:

Suldal Bad

Suldal Bad har en budsjettramme på 130 millioner kroner, og skal etter planen inneholde tre bassenger, utvendig boblebad, badstue, stupeanlegg. klatrevegg og to vannsklier.  Kommunen satser stort på dette anlegget som vil bidra til et komplett og moderne idrettssenter i skoleområdet på Eide. Varmeanlegget og det sanitære utstyret til badet er levert av Heidenreich.

Heidenreich leverer varmeanlegg og sanitærutstyr til Suldal Bad.

24/7 bygget

Kontorbygget 24/7 har en unik beliggenhet på Rossabø og blir et av distriktets flotteste kontorbygg med sanitærutstyr, varmeanlegg og sprinkler levert av Heidenreich.  

24/7 bygget er et rendyrket kontorbygg som setter mennesker og trivsel i fokus. Visjonen gjenspeiler det amerikanske begrepet ”Twentyfour Seven”, (Åpent 24 timer i døgnet, 7 dager i uken).

Bygget har en unik beliggenhet på Rossabø og blir et av distriktets flotteste kontorbygg med sanitærutstyr, varmeanlegg og sprinkler levert av Heidenreich.  

Fornøyd oppdragsgiver

Knut Endre Ringhagen er GK’s prosjektleder på Suldal Bad, og er veldig fornøyd med samarbeidet med Heidenreich.

-Vi skiftet over fra Ahlsell til Heidenreich midt i prosjektet og angrer ikke på den avgjørelsen. Da det er forholdsvis langt å kjøre inn til badet fra Haugesund er vi avhengig av at leveransene er i rute. Og her har Heidenreich vært til å stole på 100 prosent. De varene vi bestiller har kommet i tide gjennom hele prosjektet. Vi er veldig fornøyd med leveransene fra Heidenreich; mitt inntrykk er at alle står på for å få best mulig resultat. Vi har også bestilt veldig mye materiell via online-løsningen til Heidenreich, noe som har fungert kjempebra. Jeg føler at vi er godt i rute til åpningen i begynnelsen av juni, forteller Knut Endre.

Primus motor for GK på 24/7 prosjektet er Jostein Osmundsen. Han er også fornøyd med leveransene fra Heidenreich.

-Vi hadde litt startvansker, men det har kommet seg veldig. Nå fungerer alle leveranser veldig bra. Alle leveransene har stort sett gått gjennom Aina – hun tar tak i ting ordner skikkelig opp, sier Osmundsen som regner med at det flotte kontorbygget blir ferdig i mai. 

 

Sentralbord hverdager 0800 - 1500