Besøksrekord under Nyttårsmessen i Trondheim

69 utstillere og 1300 besøkende på dagen, rapperen OnklP i kjempeslag på kvelden og en lang rekke fornøyde kunder – Nyttårsmessen på Tunga i januar ble en kjempesuksess!

Nyttårsmessen på Tunga har etterhvert blitt en tradisjon i VVS og VA miljøet i Midt-Norge. Arrangementet i regi av Heidenreich avholdes på det store lageret som for anledningen bygges om til en innbydende messehall. Her treffes representanter fra et utall bedrifter fra fjern og nær; erfaringer deles, meninger utveksles og synspunkter gis. I år var det over 1300 besøkende, noe som i følge messegeneral Leif Wangen er ny rekord.

-Ja, aldri har vi hatt så mange innenfor  veggene her på Tunga. Dette er vi selvsagt  meget godt fornøyd med. Og det at vi har  underholdning på kvelden virker også som et godt tiltak. I år hadde vi besøk av OnklP som sørget for kanonstemning hele kvelden. Jeg er også stolt av alle våre ansatte som har gjort en kjempejobb for å få dette populære arrangementet til å fungere knirkefritt. En stor takk til alle sammen!

 

Gode tilbakemeldinger

Heidenreichs hensikt med Nyttårsmessen er først og fremst å gi kunder og leverandører muligheter til å bygge enda sterkere relasjoner. Og Jan Wangen får for det meste gode tilbakemeldinger.

-Det virker som om folk setter pris på opplegget. Mange sier er interessant og givende å bruke en dag med oss her på Tunga sammen med andre bransjefolk, sier Wangen

To av dem som tok turen til Tunga denne januardagen var Tommy Svendsen fra All Rør og Kevin Norbotn fra KN Entreprenør AS. Så hvorfor deltok de på messen?  

Tommy Svendsen: Nyttårsmessen er et skikkelig høydepunkt for rørleggere i Trondheimsdistriktet. På dagen treffer jeg mange kollegaer og snakker om faglige gjøremål. Det at folk fra mange ulike bedrifter kan treffes i en slik setting blir også inspirerende. Det er også interessant å se hva alle leverandørene tilbyr. Det er godt å holde seg oppdatert.

Kevin Norbotn: Vi har vært kunder av Heidenreich i 15 år, og Nyttårsmessen er et meget godt tiltak. Her treffer vi andre entreprenører, og det er alltid interessant å treffe likesinnede og utveksle erfaringer. En stor takk til Heidenreich for et vellykket arrangement!

 

Vekst i Midt-Norge

At så mange besøkte arrangementet på Tunga kan virke som en indikasjon på at Heidenreich gjør det bedre og bedre i denne delen av landet. Jan Wangen er da også veldig fornøyd med 2017, og ser også positivt på 2018.

-Fjoråret var et meget bra år for Heidenreich i Midt-Norge, Vi fikk mange nye kunder og var engasjert i flere og større prosjekter enn tidligere. Dette resulterte i omsetningsrekord i 2017.

2018 virker også meget lovende både innen VVS og VA. Vi ser lyst på fremtiden, avslutter en optimistisk Jan Wangen. 

Sentralbord hverdager 0700 - 1600