Mange fordeler med Purus Joti sluk plassert inntil baderomsveggen

Purus kan i dag stadfeste alle nødvendige godkjennelser (TG) fra Sintef Byggforsk, SP og DTI. Baderomssluk kan med mange fordeler legges inntil vegg. Purus Line designsluk er skapt for en god estetikk, praktisk bruk og håndterlig installasjon.

- Vi har lenge fått spørsmål om det er forsvarlig å legge sluk inntil vegg, sier salgssjef Søren Knudsen. - Mange har vært bekymret for tekniske kvaliteten samtidig som det er kostnadskrevende. Dette kan vi nå med sikkerhet avkrefte. 

 

- Nå kan vi avlive myten om at fine Purus Line designsluk med alle dets ulike varianter av mønster og farver, er dyre eller vanskelig å installere. Vi vet nå at forbrukeren nyter godt av å kunne velge store fliser, ha enhetlig fall og designrister som står i stil med øvrig innredning. 

I tillegg er kostnadene med tanke på installasjonstiden ikke noe dyrere enn tradisjonelle Joti sluk. - Vi ser at forbrukeren etterspør designsluk inntil vegg fremfor å måtte stå på sluket når de dusjer.

Purus Line designsluk passer til alle typer gulv være seg  tre, betong eller vinyl.

 

Bademiljø 30 år 
Purus Norge vil fokusere på Trygghetskampanjens tredje steg "Stilles til veggs" i 2018. . - Vi gleder oss til å vise markedet de ulike varianter av Purus Line og hvordan de effektivt kan installeres i dusjsonen. Også det at vi har gavlramme forenkler installasjon av Purus Line der avløpene ikke stemmer med bjelkelag.

 

For mer informasjon:

Kontakt Salgssjef Søren Knudsen hos Purus Joti,  Mail: sorenk@joti.no, Tel:+47 95132084

Sentralbord hverdager 0800 - 1500