En riktig God Jul og ett Godt Nytt År ønskes deg fra oss i Heidenreich!

Det har vært et spennende, men også et utfordrende år vi nå er i ferd med å legge bak oss.

Jeg skrev i fjor at menneskene i Heidenreich er vår viktigste ressurs. Dette mener jeg fortsatt. Selv om vi hele tiden må ligge i forkant og tilpasse kostnader og vår organisasjon, vil det ikke være et sterkt Heidenreich uten mine dyktige kolleger.

Året har også gitt oss mange positive endringer. Vi har fått ned kostnadene våre, vi har vekst i salget mot fjoråret, og bransjetallene viser at vi tar markedsandeler. Vi har satset på nye produktområder, vi har flyttet og pusset opp butikker.  Vi skal fortsette med det vi er gode på, samtidig som vi skal fokusere på forbedringer der det er nødvendig. Vi skal jobbe videre for et sterkt TEAM Heidenreich. Et sterkt Heidenreich krever også et godt og sterkt samarbeid med kunder og leverandører. Vi har sammen levert til mange spennende oppdrag og prosjekter i vårt langstrakte land. I 2019 skal vi fortsette å lykkes sammen med dere på dette.

Jeg går inn i det nyte året med stor optimisme og entusiasme. Heidenreich skal fortsette å ta markedsandeler, fokusere på effektivitet og kostnader.  Med snart115 års erfaring så vet vi hva som skal til!  Vi har en av bransjens beste egenkapitalandeler, og som en del av Europas største VVS- grossist så er vi godt rustet for 2019.

 På vegne av oss i Heidenreich AS så takker jeg for samarbeidet og ønsker en god jul og et godt nytt år.Sentralbord hverdager 0700 - 1600