Intelligente vannløsninger i fremtidens hjem

Teknologi og digitalisering kommer inn i hjemmene våre i form av nye produktfunksjoner og bruksområder som gjør hverdagen litt enklere, også for fagfolk.

Oras har alltid vært opptatt av å bruke den nyeste teknologien, og deres elektroniske og berøringsfrie kraner har vært blant topp-produktene i mer enn 30 år.

Nye, intelligente bruksområder gjør det også enklere å bruke og vedlikeholde teknologien i hjemmet. Den nye tiden for sanitærarmatur, kraner og dusjer, er her allerede. Berøringsfrie kraner gjør det mulig å halvere vannforbruket både i private hjem og på offentlige steder samtidig som man oppnår bedre brukervennlighet og tar hygienen til et helt nytt nivå.

«I fremtiden vil digitaliseringen også påvirke fagfolks hverdag siden produktene blir stadig mer elektroniske. For eksempel kan bruk og vedlikehold av kraner og dusjer i stadig større grad administreres ved hjelp av smarte applikasjoner og telefoner», sier Janne Rautavuori, som er  teknologisjef hos Oras.

Ulike installasjonsmetoder, forskjellig design og filmer blir i stadig større grad en del av fagfolks arbeidsdag. Ett eksempel på dette er Oras-gruppens nye funksjoner som er utviklet for profesjonell bruk. Bluetooth-funksjonen gjør det mulig å administrere og vedlikeholde de elektroniske Oras-kranene eksternt.

«Med den nye appen kan du overvåke vannforbruk, batterilevetid og antall automatiske rensesykluser. Du kan også bruke betydelig mindre tid på å endre innstillingene for kranen», forteller Rautavuori.

Sentralbord hverdager 0800 - 1500