Heidenreich Tromsø - samarbeidet med Fretex utgjør en forskjell i enkeltpersoners fremtid

Vår avdeling i Tromsø har et samarbeid med Fretex, hvor Heidenreich har tatt imot praksiskandidater fra Fretex. Praksiskandidatene har fått opplæring og erfaring slik at de skal kunne bevege seg ut igjen i arbeidslivet.

For oss i Heidenreich har samarbeidet med Fretex vært spennende og lærerikt.

 

Vår Distriktssjef Karin Eilertensen i Tromsø sier følgende;

- Det å ha en tett dialog med Fretex er avgjørende for et godt resultat for kandidaten, og vi syns at Fretex har lykkes med måten de hjelper mennesker på. Vi var aldri i tvil om å inngå samarbeid med Fretex og Kristin, da vi gjerne vil være med å gjøre en positiv forskjell for noen. Vi har erfaring med å ha mennesker i praksis på våre avdelinger i vårt distrikt, og vi mener derfor at Heidenreich er en stabil og trygg arbeidsplass som passer fint for mennesker som har ulike forutsetninger. Vi syns det er givende å ha praksiskandidater. Det er fint å kunne bidra og hjelpe noen som trenger det.Vårt mål er at de som er innom hos oss får erfaring og de verktøyene som trengs for å kunne bevege seg ut i arbeidslivet.

 

Karin Eilertsen avslutter med at hun ikke minst ser vi frem til å fortsette samarbeidet med Fretex i framtiden. Dette er en ekstra ressurs for oss, som vi ikke har noen kostnad for, samtidig som vi er med og bidrar på et viktig område. Det viktigste er nok uansett at vi er med og utgjør en forskjell i de enkelte praksiskandidatenes liv og fremtid.

Sentralbord hverdager 0700 - 1600