Heidenreich åpner ny butikk på Finnsnes

Vi satser videre på Finnsnes og flytter fra våre nåværende lokaler på 480 kvm til 900 kvm. Dette blir i det splitter nye næringsbygget som bygges i olderhamna på Finnsnes.

Leiekontrakten vår er signert og i løpet av høsten så flytter vi fra våre lokaler i Storgata på Finnsnes, og inn i det nye næringsbygget til Kvistad Eiendom. Dette bygget er nå i ferd med å bygges i Olderhamna.

 

" Vi åpnet nåværende butikk i 2012, og utviklingen har vært svært bra. derfor velger vi nå å satse videre med ny og større butikk på Finnsnes"  uttaler vår Distriktssjef Karin Eilertsen.

Karin Eilertsen, Heidenreich Distriktssjef VVS Troms og Finnmark

 

Effektivt og enkelt - gir bedre service

Vårt motto er å være effektive og enkle, og med å øke butikkstørrelsen så får vi et bredere og bedre vareutvalg. Det blir bedre plass å orientere seg rundt på og sammen med våre 3 ansatte på Finnsnes, så bidrar alle disse tingene til en enklere hverdag for våre kunder. Vi får plass til flere varer og vi utvider varesortimentet vårt. Vi kan få plass til mer lokale varer og vi får på den måten ned ventetiden, når vi kan ha mer på plass og færre  daglige leveringer fra vårt sentrallager på Skedsmo. Med dette øker vi servicegraden vår.

Vi får ikke bare flere kvadratmeter inne i butikken, men vi får også et betydelig større utelager, som gjør at vi også har bedre plass til flere sesongvarer.

 

Vi har topp kunder på Finnsnes

Karin skryter våre kunder på Finnsnes, våre samarbeidspartnere og ikke minst våre ansatte.

- Det hadde ikke vært mulig å fått til denne suksessen på Finnsnes uten våre lojale, gode kunder og samarbeidspartnere. Dette kombinert med fantastiske ansatte som gjør en formidabel innsats. Det blir den samme fantastiske Heidenreich- gjengen som tar imot våre kunder også i den nye butikken.  

 

Vi åpner til høsten

Vi overtar de nye lokalene 01. august og starter øyeblikkelig med oppbygging av ny butikk. Vår nærværende butikk holdes åpent frem til den nye butikken er klar.

Følg med så du får med deg åpningsdatoen. Vi kan love at vi vil åpne med brask og bram. Velkommen.

 

 

Sentralbord hverdager 0800 - 1500