GODT NYTT ÅR

Heidenreich er i siget – og det er takket være dere kunder som handler hos oss og jobben alle mine kollegaer i Heidenreich gjør hver dag.

Vi har mange positive endringer vi gleder oss over i år, og som vi tar med oss inn i det nye året. Vi har styrket prosjektsatsningen, rendyrket roller og vi har fremgang på prosjektmarkedet. Vi har aldri hatt så stor ordrereserve som nå mot det nye året.

 

Vi har god vekst på flere steder, og flere av våre butikker har hatt omsetningsrekorder i løpet av året. Og ikke minst så får vi gode tilbakemeldinger fra dere kunder på hvordan vi jobber og hvordan vi leverer. Vi lover at vi skal gjøre vårt beste for dere også i 2020.

 

Det har også vært et annerledes år for Heidenreich, da Bård Samstad valgte å trekke seg fra stillingen som Adm. Direktør i Heidenreich, og jeg overtok rollen. Jeg vil takke Bård for hans innsats og positivitet over mange år for Heidenreich, og samtidig takke for den mottagelsen jeg har fått i markedet.

 

I flere år har vi valgt å støtte noen som vi mener gjør en viktig innsats, og i år år har vi gitt vårt bidrag til Kirkens Bymisjon og deres juleaksjon – gled en som gleder seg til jul.

 Jeg vil takke alle kunder, leverandører og samarbeidspartnere for samarbeidet i 2019. Jeg ønsker deg en god og fin høytid, og de beste ønsker for det nye året.

Med Hilsen Bjørn Moen

Adm. direktør Heidenreich AS

Sentralbord hverdager 0800 - 1500