Geberit Silent Pro

Kraftig lydisolering for enkel montering

Geberit Silent-Pro – ett lyddempet stikkmuffe avløpssystem for boliger, hotell, kontorer og andre miljøer hvor det er høye krav til støy fra avløpsinstallasjoner.

 

Tyngden på rørene sammen med designen gjør at systemet er lyddempet. Rørene består av polypropylen og bariumsulfat, en kombinasjon som gjør dem tunge nok til å dempe lyd, forklarer Odd Skriden, produktsjef hos Geberit.

 

Produktsjef Odd Skriden, Geberit

 

Geberit Silent-Pro er enkel å montere siden passformen i de kompakte rørdelene er så nøyaktig. Og for å minimere risikoen for lekkasje har rørene en spesiell stoppring som indikerer korrekt innstikks dybde.

For rørlegger er de forskjellige rørdelene ergonomisk laget, gripevennlig og lette å håndtere. Det er i tillegg et stikkmuffesystem som gjør det veldig enkelt å installere ute på byggeplassen, sier Skriden.

Geberit Silent-Pro er kompatibel med samtlige avløpssystem fra Geberit. Det finnes til og med overganger som gjør det mulig å koble systemet til støpejernsrør og rør av andre materialer.

Systemet er testet i Geberits lydlaboratorium i Sveits og sertifisert i henhold til den høyeste lydisoleringsstandarden DIN 4109. Det er også lisensiert i kombinasjon med Geberit brannmansjett RS90 Plus EN for en brannmotstand på 90 minutter (ETA/ETB).

 

Geberit Silent Pro film

 

Sentralbord hverdager 0800 - 1500