Flexheat er høyeffektiv og energivennlig boligoppvarming

Siden Heidenreich lanserte Flexheat i 2010, har det blitt en suksess for norske rørleggere. Flexheat gir kunden boligvarme og varmtvann med unike muligheter til å utnytte og kombinere flere fornybare varmekilder for best enøk-gevinst og lengst levetid. Systemet leveres i mange varianter for optimal tilpasning til nybygg eller rehabilitering og er utviklet av Heidenreich i samarbeid med Oso Hotwater og Vailant varmepumper og styringssystemer. Interessen og viljen til å investere i enøktiltak er stigende og i 2015 økte salget av varmepumper med 14%!

Vi utviklet Flexheat for å kunne tilby en komplett løsningen for boligoppvarming, basert på det beste utstyret og de dyktigste leverandørene. Flexheat er beregnet for boliger/fritidsboliger fra 100 til 350 kvm og bygger på markedets ledende løsninger innenfor jordvarmepumper og varmesentraler. Flexheat kombinerer de beste væske/vann- og luft/vann- varmepumpene fra Vaillant med boligvarmesentralene fra Oso Hotwater.

 

Flexheat utnytter energikilder som sol, jord og luft. Kundene får et fleksibelt anlegg som gjør det mulig å kombinere en eller flere fornybare varmekilder samtidig som de kan veksle mellom ulike kilder om behovet oppstår.

Enkelt og driftssikkert

Komponentene i Flexheat er valgt for å passe godt sammen og forenkle installasjonen. Systemet er grundig gjennomprøvd og har meget høy driftssikkerhet, en ekstra trygghet for både rørlegger og sluttkunde. Alt leveres samlet på en pall. 

Varmesentralen for tappevann og lagring av varme kommer fra Oso Hotwater. Sentralen er en Optima, som er en av markedets mest avanserte. Magasinet er større en på andre dobbelt-mantlede sentraler, noe som gir en jevnere drift.

Varmepumpene og styringssystemene kommer fra Vailant Group Norge. Pumpene produseres av tysk kvalitetsprodusent med 10 års garanti på kompressor.

Erstatter oljetanker

Norge er en oljenasjon, også under bakken. Andelen oljefyrkjeler er høy og alle skal byttes ut innen 2020 og erstattes med fornybar energi. Flexheat er et perfekt bytte og kvalifiserer til støtte fra Enova. Det gis opp til 40.000 kroner i støtte når oljekjel byttes til varmepumpe. Du kan lese mer om rådgivning og støtte til energitiltak her:

http://www.enova.no/finansiering/privat/898/0/

http://www.enova.no/radgivning/privat/28/0/

Be om råd
Vi hjelper gjerne våre rørleggerkunder med å beregne den optimale Flexheat-pakken.  Det kan være en fordel med litt erfaring når behovet for et eldre hus skal beregnes, så nøl ikke med å ta kontakt med oss her. 

Sentralbord hverdager 0700 - 1600