Baio-systemet, enkel montering - mer fleksibiltet - lengre levetid

Har du tenkt på at Baio-systemet egner seg spesielt godt til å skifte ut eksisterende kummer der man ikke trenger direkte tilgang på vannledningen?

Noen av dagens høyaktuelle temaer innen infrastruktur er rehabilitering av rør, fokus på kvalitet, levetid og reduksjon av vanntap. Baio-systemet er et bolteløst system for nedgraving som er svært enkelt å montere. Systemet er korrosjonsfritt med Hawles unike epoxy og forlenger derfor levetiden på ledningsnettet.

 

 

 

 

 

 


Så enkelt er det

Når vi skal skifte ut en eksisterende kum, graver vi opp og fjerner den gamle kummen. Deretter monteres Baio-systemet enkelt på eksisterende rør. Du trenger ikke bekymre deg for rørene, siden Baio-systemet er fleksibelt når det gjelder rørtype; vi benytter samme muffe for alle typer rør, og pakning for enten duktilt eller plastrør.

Inkappingsmuffe med Multijoint på eksisterende rør

Når vi skifter ut en kum eller skal installere en ny løsning på eksisterende ledning med Baio-systemet, kan det lønne seg å bruke den fleksible innkappingsmuffen. Dette for å tilpasse mellomrommet mellom eksisterende rør og Baio-systemet og for å forenkle selve installasjonen.

Her vises et ferdig Baio-system som erstatter en tradisjonell kumløsning. Deretter er det bare å montere spindelforengere. Videre fyller man på masse, installere betongring og kumlokk på toppen, slik at man kan betjene brannventilen og sluseventiler fra bakkenivå.

Bredt sortiment

Det er viktig å benytte seg av korrosjonsfrie løsninger under bakken. Baio Systemet har et komplett sortiment av deler og er stadig under utvikling.

Et godt produkttips er for eksempel å benytte Baio sluseventil og fotbend på en H4 brannhydrant på en endeledning, da forlenger du levetiden med Baio-tilkobling under bakken, og kan lett betjene sluseventilen fra bakkenivå. Flere gode tips kan du få av Heidenreich eller INNVA.

Vi minner om Hawles unike kvalitet og at Baio systemet har har 10 års garanti.

Sentralbord hverdager 0800 - 1500