Automatisk dokumentasjon i NRFs database

NRFs Prosjekt og dokumentasjonsverktøy er en helt ny funksjon i den nye versjonen av NRF Databasen. Den automatiske dokumentasjonsløsningen er klar til bruk for de mer enn 10.000 unike brukerne av bransjens egen varedatabase.

Automatisk dokumentasjonsløsning er klar til bruk

Den nye versjonen av NRF Database har fått en helt ny funksjon: NRFs Prosjekt- og dokumentasjonsverktøy. Den automatiske dokumentasjonsløsningen er klar til bruk. Her kan rørleggerbedrifter og entreprenører registrere sine prosjekter og knytte til produkter og dokumentasjon. Deretter kan de sende en komplett dokumentasjonsmappe til sine kunder.

Bransjens egen database har nå mer enn 10.000 unike brukere og vil nå gjøre det langt enklere å levere tilstrekkelig og korrekt dokumentasjon for prosjektene. NRFs Prosjekt- og dokumentasjonsverktøy er en applikasjonen som fungerer sammen med NRF appen for Android og iPhone. For å aktivere denne applikasjonen, laster brukeren ned appen fra App Store eller Google Play og registrerer seg som bruker i appen. Det brukernavn og passord som velges her kan da brukes til innlogging i NRF portalen på nett, www.nrfdatabasen.no

 Last ned app:

Enklere prosjektstyring

- I NRF portalen kan brukeren registrere rørlegger- entreprenørbedriften med all kontaktinformasjon og egen logo, forklarer teknisk sjef Morten Svensen. -Etter en godkjennelsesprosess fra NRF, kan brukeren begynne å registrere egne ansatte, prosjekter og så koble til produkter, lage egne lister med favorittprodukter og legge til bilder.

Høy nytteverdi

NRF Databasens prosjektstyring- og dokumentasjonsverktøy vil forenkle mange prosesser for rørlegger/entreprenørbedrifter. Administrerende direktør Terje Røising legger til: -Du kan komplettere dokumentasjonen med beskrivelser, egne skisser, tegninger og dokumenter og du kan selvfølgelig ta bilder underveis for å få en komplett FDV-dokumentasjon. Og når jobben er utført, kan dokumentasjonen sendes direkte fra NRF Databasen til kunden.

- Enklere enn dette kan det ikke gjøres, sier Røising. Han oppfordrer alle brukere av NRF Databasen til å laste ned appen og gjøre seg kjent med de nye funksjonene.

God og gratis

Han legger til at løsningen er reklamefri og helt gratis i bruk. -Dette er en kostnadseffektiv måte å hente ut gevinster ved å benytte automatiserte prosesser.

Terje Røising

All prosjektinformasjon som legges inn i NRF Databasen er også tilgjengelig i mobilapp´en. Brukeren kan også registrere og endre prosjektinformasjon på mobilen, ta bilder av installasjonen og knytte disse til riktig prosjekt, forteller administrerende direktør Terje Røising.

Sentralbord hverdager 0800 - 1500