Anleggsjakten bærer frukter i region nord.

Det har vært en hektisk start på året for Heidenreich VA i region Nord.

På starten av året ble det kalkulert på flere store prosjekter i Tromsø, Narvik, Svolvær og Bodø, og mange prosjekter er vi allerede i gang med.

Deretter reiser Salgsleder VA for Nordland og Troms Svein Antonsen på ferie i Thailand. I mellomtiden kalkuleres og behandles prosjekter. Da Svein så kom hjem så hadde hans team lagt opp til en turnè for å besøke alle ovennevnte prosjekter. Mens sjefen har vært borte, har teamet gjort jobben, og vi har fått avtaler på mange spennende VA- prosjekter på kort tid.

Suksessoppskriften har vært å bruke vårt analyseverktøy som har gjort at vi har truffet riktig i markedet, samt at vi har kapasitet til å regne på VA- prosjekter. Et godt samarbeid har bidratt til en fin ordrereserve samt en utrolig positiv tilslagsprosenten.

Vi kan nevnte at vi veianlegget E-8 Tromsø der vi leverer bla pumpestasjon 6x2,5 meter og stort virveloverløp samt rør opp til 1000 m/m i diameter.

                                                                                          

 

I går hadde vi oppstartsmøte på et annet spennende prosjekt - Dramsveien. Deltakere her var Tromsø kommune Nordnorsk byggekontroll og Norvald Jørgensen A/S.

 

                                                                                         

Vi kan vise til to spennende anlegg i forrige uke i Narvik. Uken ble i tillegg avsluttet med en svært vellykket vinterfestuka. I tillegg har vi svært god fart med nye anlegg og ny kunde, som kom etter vår deltagelser på Arctic entreprenør messen.

Når vi spør Svein om suksessoppskriften skyldes at han reiste på ferie så humrer og ler han godt, men blir raskt alvorlig og sier at suksessoppskriften er et fantastisk godt samarbeid og team innen organisasjonen, samt et svært godt samarbeid med leverandører og spennende og profesjonelle aktører på kundesiden. Svein avslutter med å si at 2018 blir et fantastisk spennende år på VA-delen.

Sentralbord hverdager 0700 - 1600